resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1548
    attığın gollere sevindim, ama seni hiç sevmedim sütoğlan!

    * ilk geldiğinde kaçırdığın goller nedeniyle sevmedim seni, gençliğine verdim alışırız dedim.
    * daha sonra televole programlarında boy göstermen soğuttu kendinden.
    * bir gün geldi o çok sevdiğin takımı bıraktın ve gittin, her kaçışında sığınacak bir liman * buluyordun nasıl olsa kendine. bu samimiyetsizliğini sevmedim ben senin.
    * cemaat ile ilişkilerin medya tarafından dillendiriliyordu, takım içinde grupçuluk yaptığın duyumları sızıyordu basına. doğru olup olmadığını bilmiyordum ama sevmiyordum tuttuğum takıma bu tip lekeler sürülmesini. topunu oynamalıydın sadece. futbol içinde siyasetin işi olmamalıydı.
    * daha sonra futbolu bıraktın, çenene vurdu futbolsuzluk. her fırsatta yıllarca ekmeğini yediğin takımı kötüledin. sevmiyordum artık seni, nefret duyguları beslemeye başlamıştım sana karşı.
    * en sonunda milletin vekili olarak büyük millet meclisine girdin, ama birgün bile temsil ettiğin halkın senin için önemli olmadı. sen yorumculuktan kazanacağın paralara bakıyordun. nefretim büyüdü sana karşı.
    * 15 nisan 2012 fenerbahçe trabzonspor maçı sonrası ise emre hakkında yaptığın yorumlar ile paranın kölesi olduğunu net bir şekilde ortaya koydun. nefret kelimesi sana duyduğum duygular içinde artık en hafifi olmuştu.

    çok yazık! kral olarak anılmak varken bir metin oktay gibi, sen hafızamdan çıkarmaya çalıştığım, yok olmasını dilediğim bir objesin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın