• 586
    2010 2011 futbolda şike soruşturması sonucunda, zarar etmemek için, federasyona baskı kurarak, apar topar süper final denilen hukuka aykırı bir uygulama ile, lig statüsünü değişmesi konusunda dolaylı olarak rol oynamışlardır.

    statü değişimi ile, normal sezonu şampiyon bitiren galatasaray'ın 4 puanının silinmesine neden olmuşlardır.

    süper final adlı sikimsonik organizasyonun açılış akşamında *, tasarladıkları komik 1-2 kareografi ile, bu rezil organizasyonu, sanki mükemmel bir spor olayıymış gibi pazarlamaya çalışmışlar, ancak yağan aşırı yağmur sebebiyle rezil olmuşlardır.

    yine bu süper final denen sikimsonik organizasyonun açılış akşamında *, milimetrekareye 3 kg yağmur yağmasına rağmen, yine sırf bu organizasyonu sanki mükemmel bir spor olayıymış gibi pazarlayabilmek için, 8-9 yaşlarındaki çocukların masumiyetini kullanmaya kalkarak, * yağmur altında sahaya çıkmalarına vesile olmuş, bu rezaleti ise fatih terim engellemiştir. *

    yine aynı akşam boyunca * yaptıkları yayın, yağmur nedeniyle 3-4 defa kesilmiş, rezil olmuşlardır.

    bütün bu rezaletlere rağmen; spikerleri, canlı yayın boyunca herşeyin ne kadar da güzel, herkesin ne kadar da heyecanlı olduğunu anlatmak için bin takla atmış, komik duruma düşmüşlerdir.

    normalde, müsabakanın hakemi tarafından ertelenen bir maçın *, 24 saat sonra oynanması gerekirken; ertesi gün aynı saatte, para kazandıracak başka bir maç * olduğu için, yeniden dolaylı olarak devreye girip, maçın 48 saat sonraya ertelenmesinde rol oynamışlardır.

    ömer güvenç adlı şahsın şike soruşturmasında adı geçtiği, bir fenerbahçe maçında, galatasaray kadrosunu aziz yıldırım'a sızdırdığı tapeler ve deliller ile ortadayken; bu şahsı hala ekranlara çıkartıp, bir de galatasaray maçı yorumlatmaktadırlar.

    kısacası, türk futbolunu tamamen ele geçirmiş durumdadırlar ve neyin, nerede, ne zaman ve nasıl olacağına tamamen onlar karar vermektedirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın