resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1707
    yaptığı ırkçılık ne ilk ne de son olacak futbolcudur.

    öncelikle emre belözoğlunun yaptığı ırkçılığı hiç bir yerde bulamayacağımı düşünürken sözlükte swf'ini ve daha sonrasında ligtv'de hem zokora'nın hemde emre'nin konuşmalarını duymak beni gerçekten şaşırttı.

    açıkça ırkçılık yapmıştır hatta televizyonda da bunu söylediğini kabul etmiştir. bu futbol sahalarında gerçekten büyük bir suçtur, cezası ağırdır hatta rakibe tabanla sert bir müdaheleden bile daha fazla cezası vardır.

    arkadaşlar şimdi söyleyeceklerim için kimse kusura bakmasın, zaten ligimizin bokunu çıkarttılar. halen şike davasını uzatmaya çalışıyorlar, gerekirse 3-5 yıl avrupaya gitmeyiz diyorlar. ben bu boku çıkmış ligin daha da bokunu çıkarmak isterim afedersiniz.

    eğer aranızda ingilizcesi iyi gönüllü bir arkadaş varsa, olayı ve görüntüleri yazıp fifa'ya ve gerekli mercilere mail olarak atmak isterim, herkesinde katılımını beklerim bu konuda.

    ırkçılık saha içinde konuştuk kapattık demekle bitecek bir şey değildir. hele yüzsüz bir şekilde saha içinde olan olayı medyaya yansıtmasında art niyet ararım demek yüzsüzlüğün fenerbahçeli halidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın