• 394
    zerre haz almam zaten kadın basketbolundan sırf armayı taşıyorlar diye takip ediyorum izliyorum. fazla para harcanmasa bari zarardan öte bir şey değil şu takım. bastır parayı, getir wnba'den oyuncuları mantığı oldukça kadın basketbolunda izleyesim gelmiyor. hadi getirdin diyelim bari adam gibi bir koç koy başına davar gibi izlemesin takımı bir şeyler kattığını takıma hissettirsin. o da yok... oyuncu bakıyor ki koçta iş yok, türk oyuncuda iş yok, evinin arka bahçesindeki potada oynar gibi şahsi oynuyor, kendi başına çabalamaya çalışıyor.

    galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu ben de biliyorum fakat bu şube bari olmasın. git hentbol takımı kur ona yatırım yap. avrupa düzeyinde çatır çatır oynayan bir erkek hentbol takımı kursan, biraz başarılı olsan avrupa'da şu takımın getireceğinden 10 kat daha fazla ses getirir, reklam yaparsın. harcanan paraya, zamana, emeğe, en çok ta maça giden taraftarın ciğerine yazık.

    kısacası kendi adıma konuşayım, kadınlar kategorisinde zaten zerre zevk vermeyen bir sporun galatasaray'daki para tuzağı ve gereksiz şubesi olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın