• 91
    neyin ne olduğunun gayat farkında olan taraftarlardır.

    bir derbi kaybedildi diye takımı asıp kestiği de yoktur. bunu böyle düşünen adam hiç erkek takımı ile kadın takımının başlıklarını okumuyor olmalı.

    ortada bir galatasaray ruhu, bir kimlik, bir direnç, bir savaş varsa biz bunu takdir ederiz. oktay hoca defalarca fenerbahçe'ye yenildi. defalarca efes'e kaybetti. bir şey dedik mi? hayır. demeyeceğiz de. bu sene şampiyon olamazsak yine konuşmayacağız. herhangi bir oyuncu ile ilgili tek kötü laf edecek adam da pek tanımıyorum açıkcası.

    gelgelelim kadın takımına. ne yazık ki bir bütün değiller. bir takım, hiç değiller. ceyhun yıldızoğlu'na olan öfke fenerbahçe'ye maç kaybetmesinden dolayı değil. şu takıma senelerdir bir şey kazandıramamasında. elinin altındaki dünya yıldızlarını sıradanlaştırmasında. şu takıma 2 yıldır savunma adına tek bir adım attıramamasında. sorun galatasaraylı kadın basketbolcuların son topa kadar oynanamasında. takımı sahiplenmemelerinde. karşılaştırma yapmaktan nefret ediyorum ama bi birsel vardarlı'nın takımını sahiplendiği kadar takımını sahiplenen var mı kadın takımında? belki yabancılardan taurasi var ama o da bir yere kadar.

    yani diyeceğim o ki galatasaray kadın takımının büyük maçları kaybetmesin, "kaybetmek" başlığı altında değil de ruhsuzluk, kötü oyun, kimliksiz oyun başlığı altında değerlendiriliyor. forması için, arması için oynayan ve savaşan insanlar bu kadar eleştiri görmez zaten bizden. erkek basketbol takımına bakacak olursanız, bunu görürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın