• 96
    2011-2012 sezonu için net olarak trabzon ve beşiktaş'ı yakmış olan sistemdir.

    burak yılmaz tek forvet. almeida tek forvet. özellikle almedia tek forvet tam bir skandal. fenerbahçe ise alex'i oynatmayıp bienveneu-sow ikilisine dönebilir her an diye düşünüyorum. sıkıntı olur bizim adımıza gerçekten. tayfur havutçu'da 2012 süper final için çift forvet sinyallerini vermiş.

    hatırla galatasaray'ı 2011-2012 sezonu başlarında. tek forvet oynamaya çalışıyordu. allahtan fatih terim çabuk döndü yanlıştan.

    dün dedik bugün diyoruz yarın da diyeceğiz. 4-4-2 candır.

    başımızda hep türkiye gerçeklerinin farkında hocaların olması dileğiyle.

    edit: ofsaytlara sinirlendim. daha açık yazayım o zaman sevgili kardeşim. frank rijkaard iki elim yakanda ulan. bu dünyada olmazsa ahirette. bu gözler senden daha beceriksiz,daha kötü, bu takıma senden daha kötü top oynatan,ruhsuz,gereksiz bir antrenör daha görmedi. gittiğin her yerde başarısızlıklarına devam edersin inşallah. arabistan'da skandallarına devam ediyormuşsun duyuyorum.

    şimdi daha güzel oldu.

    edit 2:üflesen düşen sahtekarlar ordusu barcelona'yı da , sözüm ona oynadıkları futbolu da sevmem. uykum geliyor ne ulan o öyle? ayrıca elinde lionel messi varsa sana her yer trabzon tabi. real madrid olsun a.c. milan olsun bunlar candır. nostaljidir. futbolun güzelliğidir. bunu da sakın unutma genç arkadaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın