• 204
    hakkında şimdilik bir gözaltına alma , işinden kovulma gibi bir durum olmadığını hatırlatan über yazarları hatırlamamızı sağlamıştır.
    bahsedilen şey sadece, bir olasılık durumunda bireysel olarak uğur meleke nin yanında olacağımı bildirmekten ibaret olan entry mi siyasi boyuta taşıyan zihniyet , bir de hiç kendine bakmadan utanmazlıkla suçlayıp , asıl siyasi görüşünü dikte edenin ve dayatmacılığı kendisinin yaptığını görmezden gelmekte .
    sadece spor ile ilgili bir yazıdan bu kadar çok çıkarım yapabilmeyi becerebilen zihniyet zaten olan bitenin o kadar farkındadır ki ve hatta o kadar uçlardadır ki uğur melekeyi demokratik haklarımı kullanarak destekleme düşüncemi (sadece bireysel bir düşünce ) bile örgüte adam toplama çalışması olarak görebilmektedir .
    tek söyleyebileceğim şey bu gibi durumlara ve daha beterlerine de müstehaksınız .
    zaten mevzubahis entry siyasi bir düşünce bile içerse, karşıt görüş olduğunda direk örgüt olarak nitelendiren bir kafa yapısı , konulara nasıl yaklaştıklarının ve en tepeden en aşağıya nasıl bir dayatmacılığa sahip olduklarınında ayrıca kanıtıdır.
    -imla-
    -edit 2- örgüte eleman çağırıyorsun utanmıyorsun diyen arkadaş , entry sini silmiş , aynı arkadaş beni örgütün tanımını öğrenmeye davet etmişti ama , o kadar haklı iken neden entry sini sildiğini anlayamadım tabi .
    -edit3- entry hagi tarafından silinmiş edit 2 direk olarak çöp olmuş .
App Store'dan indirin Google Play'den alın