resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 569
    candan, sıcakkanlı ve saf bir adam. bu tarz adamlar da toplum tarafından sevilir, taraftarlar zaten bayılır. yıllardır da karakterini az çok gördük, tanıdık, bilerek kötülük yapacak tarzda bir adam değil, galatasarayı şikeydi, dolandırıcılıktı vs. işlere bulaştırmayacağından eminiz. hiç bir şey olmazsa, bu tür adamların kafası o tür çakallıklara,kurnazlıklara çalışmaz bir kere. zaman zaman maçlarda böyle fenalaşarak bizleri korkutuyor, allah acil şifalar versin kendisine.

    fakat kendisini eleştirenlere, taraftar için fenalaştığını yazıp atan tutanlara bir lafım olacak. arena'nın açılış maçında yaşanan olaylardan sonra, galatasaray taraftarının karşısında cephe aldığını unutmuşlar anlaşılan. şu gün de galatasaray mı hükümet mi diye bir seçim yapması gerekse, hiç düşünmeden kendini karşı cepheye atar. evet, galatasarayı çok seviyor, belli ama bizden farklı bakıyor galatasaraya da. o olaydan sonra kendisine bakışım değişti açıkçası. o yüzden taraftar dayak yiyor diye fenalık geçirmesi falan bana pek duygusal gelmiyor, sadece kendi sağlığı için endişelendim o kadar.

    vasıfsız olduğuna da inanmıyorum, elbette önemli görevleri, yaptıkları var galatasaray adına. evet, maçlardaki görüntüsü, genelde ağırbaşlı, karizmatik yönetici profilinden çok uzak, dışarda bir yerlerde galatasarayı temsil edecek bir adam değil, ama bu vasıfları olmadığı anlamına da gelmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın