• 289
    "başbakan haklı 3 yıl men doğru" başlıklı yazısı ortalığı kaplayan b.k yığınını sıvama çabasından başka bir şey değil... http://gss.gs/kS4

    "sayın başbakan; 'ingiltere 5 yıl avrupa'ya gitmedi de ne oldu?' diyorsa bir bildiği vardır. futbolun ekonomisi mi çöktü, demeye getiriyordur. çok doğru - üstelik benim başbakanım eski futbolcu. kessin raconu" derken "ben de 'başbakanıma' yalakalık yapıyorsam bir bildiğim vardır" demek istemiş aslında.

    devamında da "o kararı kadın haliyle ingiltere başbakanı thatcher almıştı!" demiş ya, ben de "bu kadın halimle sana bir...." diye başlayan bir cümle kurup sonunu getirmeyeceğim ve aslında ne demek istediğimi de tamamen onun yorumuna bırakacağım...

    "galatasaraylı da bunu milli dava olarak görsün. mızıklanan da olursa 'one minute' desin başbakan" diye buyurmuşsun ama sen esas 'dava'yı hiç anlamamışsın ki dostum!

    "terim kendinden öncekilerin aldıklarını reddeder. yeniden bir takım yaratmak ister. beceremez. süren gibi eline hagi'li, taffarel'li, popescu'lu, hakanlı, suatli, okanlı bir kadro verirsen de kendini imparator zanneder." benim son sözüm, senin de mutemelen son olacak bu sözlerine ithafen gelsin: alırlar o 'kel'leni!
App Store'dan indirin Google Play'den alın