• 38
    25 mart 2012 galatasaray trabzonspor maçında takımın sergilediği kısır oyundan, tribünlerin gösterdiği sabırsızlıktan ders alarak aynı hatalara düşmeyeceğimiz ve rahat kazanacağımıza inandığım maç.

    son iki haftadır sinirlerimizi zorlayan olaylara maruz kaldık. peşpeşe *iki derbi, medya'nın komploları, camiamızı yıpratma çabaları sonrasında güzel bir galibiyetle moral depolamamız ve tekrar kendi işimize bakmaya başlamamız gereken bir maç olacaktır orduspor maçı.

    kadroya gelince, kimseyi muhatap alıp standart 11imizi bozacak değiliz. şahsi fikrim; her ne kadar uyumsuz olsalar da fatih hoca yine de forvette milan baros necati ateş ikilisini kullanabilir. belki saha içindeki görevleri konusunda uyarır ve necati'yi biraz daha *"yardımcı forvet" konumunda oynatabilir. hafta başı çalışmalara başlayan elmander'i dinlendirebileceği gibi oynatabilir de.

    uzun lafın kısası, berabere kaldığımız derbileri unutup playoff öncesi her zamanki neşeli havamızı yakalamamız için güzel bir galibiyet almamız gereken maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın