• 35
    10 numara komplo planım kurduğum maç. acaba bu federasyon, lig tv, medya ve fenerbahçe dörtlüsü, galatasarayı aşağı çekebilmek ve muhteşem stad atmosferinden bir kaç maçlığına da olsa mahrum bırakmak için culio olayını büyümüş olmasın?

    şöyle ki; galatasaray normal sezonun tüm maçlarını kazandınığını ve puan farkını 10 civarına çıkartırsa bu yukarıda bahsettiğim dörtlünün hangisinin işine gelecek?
    *lig tv'nin gelir mi? rekabetten doğan ilgi artışı tabiki gelirlerini arttıracak. lig tv cephesi normal olarak puan farkının azalmasını isteyecek.

    *peki federasyonun işine gelir mi? bu karmaşada en çok istedikleri şey daha az konuşulmak böylece şike sürecini olabildiğince rahat uzatabilecekler ve mahkeme sonucuna göre karar verebilecekler.

    *ya medyanın işine gelir mi? tabi ki gelmeyecektir. puan farkı açıldıkça daha az gazate satacakları yada spor programlarının izlenirliğinin azalacağı açık.

    *fenerbahçenin işine gelir mi? şampiyon olamasalar bile şampiyon olacak takımın galatasaray olmasını istemezler tabiki.

    senaryo: culio masumane bir açıklama yapar. bunun üzerine emellerini açıkladığım dörtlü nedim türkmene baskı yapar. nedim türkmende tvde zırvalar ve sözde belgeleri gazetelere verir. bundan sonrası kolaydır. taraftar maç öncesi galeyana getirilmiş olur. maçta kötü tezahurat belki de maç içinde sahaya atılacak maddelerden dolayı galatasaraya 2-3 seyircisiz maç cezası verilir. bunlardan bir kısmı da playoffa geleceğinden galatasarayın ev sahibi avantajı azalır ve fenerbahçenin şampiyonluk iddiası arttırılır.

    yatıp uyusam daha iyi olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın