resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 388
    galatasarayımızın saha dışında bir sürü sakatının olduğu, saha içinde oynayanlarının ise üçte ikisinin, üç günde bir oynanan lig ve uefa maratonu sonrasında, milli maçlarda görev alarak yorgunluktan öldüğü bir sürecin son maçı olan 6 nisan 2009 gaziantepspor galatasaray maci ardından, maçı gaziantepspor deplasmanında 1-0 kazanmamıza rağmen, lincoln başlığı altında an itibarı ile bugün girilmiş (16) entry varken ota boka çemkiren sözlük yazarlarımızın ellerinin varıp hakkında entry'i giremediği efsane kaptanımız ve teknik direktörümüzdür.

    sana o kadar hınçlılar ve senin kelleni o kadar istiyorlarki kaptanım, bu duruma ve bu deplasman galibiyetine rağmen hiç entry girmemeleri, kin ve öfkelerini bizlerin anlaması için yeterli.

    - takım arkadaşlarına sordun ve kendisi ile konuştun. lincoln antremansız olduğunu ve gelmek istemediğini, arkadaşları ise lincoln'ü gaziantep deplasmanında yanlarında istemediklerini belirttiler. takım olduklarını bu maçı alarak bizlere de kendilerine de ispat ettiler.
    - maç sonrasında yaptığın açıklamada lincoln'ü oynatmak istediğini ve derbi için tekrar konuşacağını açıkladın ama lincoln geldiği günden beri hiç bir derbide doğru dürüst oynamadı ki kaptanım. onda o yürek ve yetenek nerdeeee.... keşke oynasa. arkadaşları veya kendi istemesede bizim için farketmez kaptanım. biz bu renklere, sana ve takıma inanıyoruz.
    umarım bu inançla ota boka çemkiren sözlük yazarlarıda tanışır birgün ve senin hakkında bu sözlüğe yazdıkları entryleri silmeyip döne döne okuyarak utanırlar biraz.

    yürüyedur be efsane kaptanım yürüyedur
App Store'dan indirin Google Play'den alın