• 1937
    http://dakika90.blogspot.com/...k-kadn-taraftar.html

    öfkemden önce 2-3 tane tivit yazdım , yetmedi blog yazdım. yetmiyor. buraya da yazıcam , başka yerlere de yazıcam , yarın işe gidince bu konu hakkında orada konuşucam da. bu artık bir taraftarın pespaye bayrağını dikmesi , nefreti büyütmesi ve bunda kadın - çocuk - yaşlı ayırmadığını kanıtlaması var. yemin ederim söyleyecek söz bulamıyorum hazımsızlığın ve basitliğin böylesine.

    bugün gazeteler bu olaydan belki mizah ağırlıklı bahsedecek , belki aralarından bazıları işin olması gereken kısmını görüp ayıplayacak ama tarih şunu unutmayacak ; ilklerin takımı fenerbahçe seviyesizlikte cinsiyetin de ötesine geçti. bunu ayrımcılık olarak görmeyin fakat kadınların bile şiddete bu kadar meyilli olmasının sonu gelmez. eğer bir kadın bile şiddeti destekliyorsa bu işi kimse durduramaz. şimdi fatih terim'i canı gibi seven bir taraftar bu olaya kızıp gidip iki tane fenerbahçe taraftarı kadını dövse ne diyeceksin ? elbette bunun bahanesi olmaz ama çıkıp karşısına "şiddet kötüdür" demeye yüzün tutacak mı ? bu kadarına pes artık , gerçekten pes.

    not : bu elbette planlı bir harekettir , bu yüzden işin içinde olanların yine tepelerden akan seviyesizler olduğuna eminim. ya zaten ben fenerbahçe camiası kadar tepeye çıktıkça daha çok seviyesizleşen bir camia daha görmedim. hani kıstas değildir ama en azından belli bir statüye kavuşmuş insan biraz olsun oturaklı olur dersin ya ; yok arkadaş , bunlar tam tersi evrimi bile diğer türlü yaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın