resim
Milan Baroš
Takım:FK Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3625
    milan baros lan bu! abi milan baros lan nobre değil,semih değil,güiza değil,lukunku değil,christian değil...
    şu adamı eleştirmeden önce bi kısaca bu herif bize gelince ne yaşamış neler yaşamış bir bakalım.
    2008-2009 sezonu süper lig gol krallığını elde etmiştir 20 golle,ayrıca türkiye kupası'nda 3 maçta 1 gol,avrupa'da ise 9 maçta 5 gol atmıştır. var mı bir problem?
    2009-2010 sezonu 17 süper lig maçında 11 gol ve 5 avrupa maçında 5 gol. ayrıca hatırlatmalı ki çubuklu tosun sağolsun o sezon çok büyük bir sakatlık geçirmişti bunu da unutmamak gerekir.
    2010-2011 sezonu (hani şu sikimsonik sezon,hani fatih terim'in şu an hepimize unutturduğu sezon,hani orta sahamızın bam'a emanet olduğu sezon,hani hepimize kabus olmuş olan sezon,hani herkesin kümede kal galatasaray dediği sezon...) 17 süper lig maçı 9 gol,2 türkiye kupası maçı 0 gol,2 avrupa maçı 2 gol.( allah'ını kitap'ını galatasaray'ını seven şu herifin o sezon kimlerle yan yana oynadığına baksın ve google'a baros sakatlandı yazsın)
    http://www.dailymotion.com/...s-mac-ozet-3-1_sport
    http://www.tribuntv.com/...4-goals-news811.html
    heee şimdi de bunlardan sonra bu adama laf ediyosunuz ya hani! hani sezon başında itin götüne sokup az biraz adam gol atmaya başlayınca yok reizzdir yok kraldır demeye başladınız ya hani! hepinize yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum!
    sözlükte sevdiğim bi büyüğümün galatasaray taraftarı ile ilgili mükemmel bir tanımlaması vardır karşılaştırmalı. der ki:
    -ulan bu fener taraftarı gazlaya gazlaya selçuk şahin'i bile topçu yaptı. biz de elimizdeki topçuları çökertiyoruz.
    hah işte bu söz cuk diye baros'la bizim aramızdaki ilişkiye uygulanabilecek nitelikte bir söz.
    son olarak bu adamın artık sahaya çıkıp ilerde top ezmesi,yere düşmesi,boş kaleye gol atamaması,kale direğinin önüne geçip sigara içmesi hiç önemli değildir. ne yaparsa yapsın şu miyop gözler öyle zamanlarda öyle bi oyun gördüyse şu adamdan benim nazarımda milan baros'un değerinden hiç bir şey kaybettirmeyecektir. keşke daha daha uzun seneler bizde oynasa da gol atamasa,yere düşse,adam geçemese...
App Store'dan indirin Google Play'den alın