resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 3331
    *madem herkes vurmaya baslamis, savunan kimse de yok, ben savunayim o zaman. "ama bak sabri bir sey demiyor, oysa arda'nin gotu kalkmisti, arda sabri'nin cuku etmezz" diye zamaninda sirf arda'ya giydirmek icin kullananlar simdi savunmaz hale gelmis. hos, savunulacak bir durum da yok ortada. ben sabrinin oynadigi maclar sonrasi burada bu adama sallanmasindan biktim. ismail abi'nin repliginden calmis olucaz emme "sizin gozunuzun gorduguyle klavyede bastiginiz harflerin ortaya cikardigi mananin okuyanlara aktarilan anlami birbirini tutuyor mu hic?"

    yanlis maci mi izledik acaba. ikinci yari girdikten sonra ilk 5-10 dakika kotu oynadigi dogrudur ama ondan sonra pek de kotu oynadigini soyleyemem. en azindan genel olarak takimin performansindan cok daha kotu degildi. ama sabri'dir nasil olsa, ne deseniz yeridir. nasil olsa biri cikip karsilik vermez. neden kaybedilen her mac sonrasi adam kesmece oynuyoruz? sabri olmadiginda kesecek adam konusunda hep zorlaniyoruz. riera oluyor bu, ki o da cogu zaman kotu oynayip sabri'yi aratmiyor. o da olmayinca balta. o da olmayinca artik selcuk'a bok atmaya kadar gidiyor bu.

    kendisi oyuna isindiktan sonra rakip sahada yaptigi ortalar ve verdigi paslar genel olarak iyiydi. birinde baros diregin yanindan disari vurdu, birinde necati iyi kontrol edemedi, birinde savunma kornere cevirdi, diger 2 ya da 3 tanesinde de rakip oyuncular cevirdi. e o kadar da olur herhalde anasini satiyim, onlar da esek degil ya. hakan balta 2 defa ceza sahasinin icinde orta yapip kaleciye verirken bir sey yok ama sabri yapinca hep auwww. yanilmiyorsam 2 defa top kaybetti. o da cok rezil oynadigimiz ikinci yari icin normal.

    acaba bugun ujfalusi'nin ne kadar kotu oynadigini yazabiliyor muyuz? bugun sahada en kotu oyuncu ujfalusi idi. belki de riera'dan bile kotu. fenerbahce macinda da cok cok iyi oynamamisti ama bugun cok hata yapti, yanlis hamleler neticesinde sivas cok acik yakaladi. simdi baktim da ujfalusi basligina kimse bir sey yazmamis. cok ilginc. ama dogru ya sabri "tu kaka". bir defa da maglubiyeti kabul edelim arkadas. yenilmissek takim olarak yenildik. riera, ujfalusi, necati cok mu iyiydi. neden her defasinda birini hedef tahtasina oturtuyoruz ki.

    kimse kizmasin ama bu linc kulturumuzden nefret ediyorum. ozellikle de kaybedilen maclar sonrasi. bunu kizginlik ile hepimiz soyluyoruz, ben de bazen yapiyorum ama herkes ayni anda yapmasin bari arkadas. birileri sinirlenirken digerleri de yangina korukle gitmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın