resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 164
    ünal aysal'ın taraftarları eleştiren konuşmasına kendince cevaplar sunmuş yöneticidir. sunmuştur da hep yanıltıcı ve yarı doğru bilgiler -ki bu yarı doğrular yalandan beterdir- sunmuştur.

    18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçında atılan rakı şişesini 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında atılmıştır diyerek yalan söylemiştir.

    10 ocak 2012 galatasaray adana demirspor maçında çıkan yaralama olayının tırnak makası olarak geçiştirildiğini ve fenerbahçe'den bir kişinin çıkıp bir şey demediğini söylüyor. elmayla armudu karşılaştırıyor. ünal aysal fenerbahçe ile galatasaray'ın oynadığı bir maçtaki olaydan bahsediyor. fenerbahçe'nin x takımıyla oynadığı maçtan değil ki.

    6 şubat 2011 galatasaray eskişehirspor maçında eskişehir taraftarının attığı şişenin galatasaray taraftarı bir çocuğu yaralamasından sonra fenerbahçe yönetiminden kimsenin çıkıp tek kelime etmediğini söylüyor. yine elmayla armudu karşılaştırıyor. ünal aysal fenerbahçe ile galatasaray'ın oynadığı bir maçtaki olaydan bahsediyor. fenerbahçe'nin x takımıyla oynadığı maçtan değil ki.

    bayan basket maçlarında çıkan olayları hatırlatmıştır. aynı zaman sürecinde fener'in sahasında çıkan olaylardan bahsetmeyi uygun görmemiştir tabii.

    ali koç ünal aysal'ın en ufak olayı kullanarak fırsatçılık yaptığını öne sürüyor. yahu insaf benim takımımın teknik direktörünün kaşına madde gelmiş, gözünün dibine, yardımcı antrenörün kafasına madde gelmiş. futbolcum gol atmış, kameraya giderken yüzüne sopa gelmiş. bunlar mı küçük olaylar?! daha önce de eser özaltındere'nin kafası gitmişti, gerets'in alnını biliyoruz. bunlar ufak olaylar tabii, büyütmemek lazım.

    koç ailesinin üzerinde düşünmesi gereken bir aile bireyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın