• 918
    (bkz: #909799)

    yatacak yeriniz, tutunacak dalınız yok.

    avuntularınız bile komplekse dönüşmüş.

    her büyük camianın yapacağı gibi, neden yenildik diye irdeleyeceğinize, aynı şike soruşturmasındaki tavrınız "sadece biz mi şike yaptık, bak galatasaray da şike yaptı" mantığıyla, bakın beraberliğe nasıl seviniyolar diyebiliyosunuz.

    bu mantık size, köpekler gibi içerde şike yapmak için örgüt kurmaktan yatan ve yargılaması devam eden başkanınızdan miras. öyle bir savunma yapacağım ki yer yerinden oynayacak diyip savunmasını yaptıktan sonra tüm sporsevelerce "bu muydu lan" etkisi yapan ve akabinde taşakoğlanı ilan edilen putlaştırdıgınız adamdan miras.

    edepsizliğiniz burdan kaynaklı.

    bu hasta mantık, moussa sow'un secde eden gol sevincinin yanına felipe melo'nun pitbull sevincini koyup "insan gibi vs hayvan gibi" diye kıyaslatandır. bir allahın kulu da çıkıp "timsah hayvan değil midir" diye sormaz, ya da aynı gol sevincini hakan şükür yapsa anında fetocu, dinci, islamcı diye tarafınızdan yaftalanır, emre belözoğlu veya moussa sow yaptığında, vay arkadaş dinine imanına ne kadar düşkün denir.

    antu'nun misyonu, fenerbahçe'yi üst kimlik olarak göstermektir. kendilerini "fenerbahçe cumhuriyeti" ilan edecek kadar utanmaz bir oluşumdur antu.

    milli maçlarda bile futbol takımı içinde ayrımcılık yapan, yiğidin hakkını eğer fenerbahçeli değilse, teslim etmeyecek kadar acizce bir oluşumdur antu.

    tarihindeki en büyük başarısı galatasaray'a içerde 12 senedir yenilmemiş olmak olan fenerbahçenin tek ekmek kapısını, yine galatasaray'ın derbi maçı sonrası sevincini eleştirme üzerinden koruyacak kadar zavallı bir oluşumdur antu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın