• 1895
    ekşi sözlükten bir alıntı.ben çok güldüm.%100 doğruluk payı var.

    --- alıntı ---

    kendileri hakkında bir deney yaptım, bulgularım şunlar:

    *deneklerin %80'i kendi sahalarında berabere kaldıkları her takımdan derbi maçında beraberliğe sevinen taraftar diye bahsediyor.

    *deneklerin tamamına yakını ligde yalnız olduklarını düşünüyor.

    *denekler, zihinsel aktivitelerinde herhangi bir problem olup olmadığı araştırılmak için birtakım basit dört işlem sorularına tabi tutuldu. çoğu soru doğru ve tepkisiz yanıtlanırken 2-2 sorusuna saldırgan davranışlar sergilemeleri, 2-2'ye bir işlem olarak değil, bir skor olarak alerjen tepki gösterdikleri yönünde not düşüldü.

    *deneklere yöneltilen "süper ligde toplam kaç şampiyonluğunuz var?" sorusuna bir kısmın 17, bir kısmın 18, bir kısmınsa 19 cevabını vermesi tutarsız bir sonuç verirken, %3'lük kısmın "şikeli mi şikesiz mi?" diye sorması içlerinde bazılarının hâlâ espri yapabilme yeteneğinin var olduğunu kanıtladı.

    *deneklerin fanatiklikleri, takımlarının başarılarıyla negatif yönlü korelasyon gösteriyor.

    *deneklerin %90'ı "fenerbahçe'li beş futbolcu söyleyin." sorusuna ilk alex'le başladı.

    *deneklerin soru aralarında yaptıkları "6 kasımda 6-0", "onlar da uefa kupasından bahsedip duruyorlar", "trabzonspor'a olan ilahi adaletin tecellisidir", "başkanımız haksızlığa uğramıştır" benzeri yorumlar, sorularla ilgisi olmadığı gerekçesiyle veri olarak değerlendirilmedi.

    *deneklerin "en çok nefret ettiğiniz takım hangisi?" sorusuna %87'lik güçlü bir oranla bukalemunspor yanıtını vermesi, 'lig dahilinde halüsinasyon' olarak yorumlandı ve belirsiz cevap gerekçesiyle ilgili cevaplar yüzdeye dahil edilmedi.

    *deneklere son olarak sorulan: "sorulara içtenlikle yanıt verdiğinizi düşünüyor musunuz?" sorusuna %100'ünün evet cevabını vermesi doğru var sayılıp, şike alışkanlıklarını saha dışına taşımadıklarını desteklekledi.

    bu entry %90 oranla klasik bir cazla noktalanacak.

    not: galatasaraylıyım.
    (caza niye gelmedin, 18.03.2012 01:05 ~ 01:58)
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın