resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6859
    futbol hakkında susmasını istemediğim futbolcudur. bu ülkede futbolcular, teknik direktörler konuşmadığı için futbolumuz sürünüyor. futbolun içinden gelen adamlar her zaman konuşmalıdır. arda her seferinde ispanya ile türkiye arasındaki farkı anlatmalı. anlatmalı ki biz anlayalım. neden bizim futbolumuz gelişmiyor diye.

    bu ülkede arda konuşmalı, şenol hoca konuşmalı, fatih terim konuşmalı, tugay konuşmalı, nihat konuşmalı. onlar görmüş geçirmiş insanlar farkı bilen insanlar. onlar konuşacak biz saygı duyacağız. onların dediklerini kulağımıza küpe yapmalıyız.

    eğer futbolumuzu yıldırım demirören, aziz yıldırım, şekip mosturoğlu, serdar adalı gibi para babalarını eline bırakıp, onların konuşmasını istersek bir adım bile ilerleyemeyiz. zaten ilerleyemedik.

    sevgili arda sana uzatılan her mikrofona futbol hakkında açıklamalar yap ama sadece futbolla ilgili. başka konulara girme.

    gurbette gördüğün farklılıkları anlat bize. bizim senin anlatacaklarına ihtiyacımız var. orada nasıl takım oyuncusu olduğunu anlat bize. burada neden bireysel oynamak zorunda kaldığını anlat bize. anlat ki alttan yetişenler aynı şeyleri yaşamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın