resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3578
    kendisi her anlamda (u: oyun tarzı, skora direkt katkı, bireysel istatistik, gol atma güdüsü, pozisyon bilgisi, kariyer, tecrübe) necati ateş'ten daha etkili ve yıpratıcı bir futbolcudur.

    ayrıca oyuncu özellikleri bakımından da * johan elmander'i en mükemmel şekilde tamamlayacak meziyetlere sahiptir.

    elmander-baros'lu galatasaray; ofansif anlamda çok daha baskılı oynayıp, birsürü pozisyona girip, bol gollü galibiyetler alarak yukarıda yazdıklarımı doğruladı bugüne kadar.türkiye sınırları içerisinde herhangi bir rakibimizin herhangi bir stoper çifti, değil bu ikiliyi durdurmak, yavaşlatmayı bile beceremedi.bu ikili ile çıkılan maçların çoğunu ofansif gücü ile kazandı galatasaray.

    elmander-necati'li galatasaray ise; ofansif anlamda hep daha az etkili maçlar çıkarttı.elmander de necati de savunma arkasına sarkmayan, aynı tip * futbolcular olduklarından, birbirlerini çok iyi tamamlayan bir görüntü vermediler.bu ikili ile çıkılan maçlar, genel olarak defansif güc * ile kazanıldı.

    necati şu ana kadar çok büyük katkı verdi, asla yadsınamaz ama bana göre bu takımın ideal forvet çifti daima elmander-baros'dur.

    bütün bunların yanısıra, hepimizin bildiği üzere, fatih hoca 17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçına elmander-necati ile çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın