resim
Milan Baroš
Takım:FK Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3575
    galatasaray - genclerbirligi macinda artik son dakikalar. elmander sakatlandigini kulubeye isaret ediyor ve fatih hoca kulubeden birini isaret ediyor. bak abartisiz soyluyorum tribunlerde oturarak mac izleyen 25.000 kisi, 15 numarali formayi gorup ayaga kalkiyor ve ugultu basliyor.
    - aha baros giriyor
    - baros lan vs vs konusmalar basliyor. ve sonra hep bi agizdan milaaan barooos milaaaaan baroos diye bagriliyor.
    biliyorum bir cogunuz gitmesini istiyorsunuz. biktik ondan diyorsunuz da taraftar cok ayri seviyor bu adami. baros melo veya muslera gibi taraftara kendini sevdirecek hareketler de yapmiyor ancak tribunden izleyen herkes onun galatasarayi cok sevdigini biliyor.

    geleyim asil diyecegime; baros fener macinda 11 cikmali diye dusunuyorum. evet necati ust duzey bir performans sergiliyor ancak barostaki bazi meziyetler necati'de yok. mesela necati geldiginden beri elmander'in performansinda(hucum) bir dusus gozleniyor. necati daha cok duragan bir forvetken baros surekli gezinen bir forvettir. o yuzden elmander baros ile oynarken daha cok bos alan bulur. fener defansi cabuk dagilan bir defans ve ters kosularla alanlarini hemen bosaltiyorlar. usenmeyen arkadas eboue'nin fb ye attigi golu acip baros'un capraz kosu ile savunmayi nasil alip goturdugunu izlesin. hatta o mactaki butun tehlikeli pozisyonlari izlesin. baros attigi gollerle degil, yaptigi kosularla takimina daha cok destek veriyor. ayrica agir bir yobo karsisinda necati gibi kismen duragan bir forvet yerine baros daha tercih edilesi. istatistiklere bakarsak da toplamda 16 golun baros sayesinde atildigi gercegi var.( gol+asist) su an takimin en cok katki yapan adami durumunda.
    yazdigim entry kesinlikle necatiyi kotulemek amaciyla yazilmamistir. aksine necati her macinda bizleri sevince boguyor. ancak soyle bi gercek var ki necati gol atamadigi surece takima katkisi tartisilirken, baros'un gol atmadigi maclarda bile arkadaslarina buyuk bosluklar sagladigi bir gercek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın