• 262
    valla bu söylediklerimden pişmanlık duyamayacağım. bunun gibi adamlar yüzünden bize dediler yıllarca " sen tarımla ilgilen, sanayi toplumu olamazsın" o yüzden biz yıllarca sadece ihracat olarak sadece tarım ürünlerini gösterdik. niye çünkü biz sanayi ile uğraşacak bi toplum değiliz. biz tarım yaparız. ekeriz biçeriz.

    benfica felan değilmişiz. allah allah. benfica direk sanırım cardozo'un felan üstüne kuruldu da, cardozo benfica ayarındayken, muslera galatasaray ayarında değil. valla mı?

    yok dışarıda öyle görüyorlarmış. açk gidip ikinci sınıf topçularla oynarsan öyle görürler. gidip birinci sınıf topçularla oynarsan başka türlü görürler. galatasaray kötü yönetildi vs ama hala herkesin aklındadır gala ne demek.

    bu takımda 15 sene önce hagi oynamış, popescu oynamış, taffarel oynamış. dünyanın en başarılı hocalarından birisi başında. dünyanın en modern stadyumlarından birine sahip. taraftarı avrupa'da ses getirmeye başladı. schalke kim? everton kim? tottenham kim? napoli kim? udinese kim?

    benfica kim la? portekiz'in nüfusu 10 milyon taş çatlasa. 10 milyonu da benficalı olsa kaç yazar a.k? sırf galatasaray taraftarı üç tane portekiz kurar.

    ha şimdi diyeceksin ki niye benfica değil şu anda o zaman? hah o da işte senin gibi özgüvensiz adamlar yüzünden. yıllarca bu zihniyetteki adamlar bu ülkenin önünü kapadı. şimdi siktirip gidin çekilin önümüzden. bizim vizyonumuz da var, vizyon sahibi yöneticilerimiz de.

    git sor bakayım fatih hocaya, ünal aysal'a ne diyecekler sana. bizim rakibimiz milan, barcelona, real madrid diyecekler.

    aslında ben takılmam bu adamın yazdıklarına. ama olay sadece galatasaray ile ilgili değil. şu siz tarım toplumusunuz zihniyeti yok mu. ona ben nerede rastlarsam o adamın kafasını duvara vura vura öldüresim gelir. isterseniz siz siktirip gidin, tarımınızı yapın. yeter ki bizim ayağımızın altından çekilin. çünkü biz büyüyeceğiz! sizin küçük dünyalarınıza mahkum değiliz.

    ayrıca ben bu adamın iyi niyetinden de şüphe ediyorum. iyi niyetli adam der ki varsa muslra'dan da iyisi gelsin takımıma. bu e z i k diyor galatasaray'ın üstünde oyuncu. ben nasıl inanayım bu adamın iyi niyetine?
App Store'dan indirin Google Play'den alın