• 260
    polyanna'cilik oynamayi birakalim da biraz objektif olalim. "galatasaray'in seviyesinin cok cok ustunde" gibi bir cumle kurmus t a a r a b t. ben de diyorum ki; dunyada hicbir futbolcu galatasaray seviyesinden daha yuksekte degildir. teoride isterse messi olsun , xavi olsun, verirsin parasini, ikna edersin gider sivas deplasmaninda seve seve oynar. katar denen ulkeye ne futbolcular gidip top oynadi-oynuyor.

    bu arkadasin yaptigi ise, esegi götunden samanlamaktir. en son söylenecek lafi ilk basta söylemektedir. adam galatasaray seviyesinden bi haber ama bizim bazi polyanna yazarlar, o kadar lafin arasindan cimbizla cekmis, isi muslera'nin amcasinin dayisinin fikirlerine baglamis. yok özgurce fikirler vs. madem öyle kendisini elestirenlere de biraz saygi duyun. yani su seviye cumlesi antu.com da kurulsaydi, cogunuz sözlukte makara malzemesi yapardiniz.

    bakin sevgili galatasaray asiklari, renktaslar, guzel insanlar; unutmayiniz ki futbol nazarinda hicbir guc ve kuvvet galatasaray'in seviyesinden ve buyuklugunden yuce degildir. maasini verir oynatirsin, oynamaz ise siktirir gider yine galatasaray bize kalir.

    her zaman her yerde en buyuk galatasaraydir!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın