• 245
    kendisi yine eleştirilmekte yine başlığının altı dolmaktadır. bu kez #905432 nolu entrysi yüzünden oluyor. ama sevgili yazar arkadaşlarım, abilerim suç kendisinde değil.

    suç nerde başı boş bir çocuk görüp takımın ne len senin diye soran zihniyetimizde. cevabı ne olacak o çocuğun daha taraftarlık yani o sevgi oluşmayacak yaşta olan çocuğun? dün haberde x takımın yendiğini görmüş, ya da şampiyonluk da olabilir bu onu söyler. baba, dayı, amca, kuzen vs. yarışır kendi takımını tutsun bu sübyan diye. bir sürü olgunlaşmamış taraftarlık görülmekte bu zihniyet yüzünden. pek çok kişi zarar görmekte.

    bu entry için objektiflik, onlar büyük hedeflerini büyük ölçüde başarmış, başarmaya devam eden takımları hakediyor, bu lig bok, ligin gururu da kalmadı diyebilirsin. deme! taraftarlık kabul etmez bunları. en büyüktür senin takımın. en büyük başarılar o'nun olmalıdır. var mı başka adı lan en büyük işte!

    ya hayır sanki bana nazilli taraftarısın da hayatımı siktin diye bağırıyorsun. tutuyorum dediğin takım galatasaray!

    yok muydu sizin aile de böyle yabancı biriyle evlenen? komşun falan olsaymış ya da. ingiliz olur, italyan olur, ispanyol olur. ne güzel manu, barça, madrid diye gezerdin. you never walk alone derdin belki. olmamış. olamamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın