resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6807
    bu akşam saatlerdir ntvspor'un sürekli duyurduğu üzere röportaja çıkmıştır. ispanya'dan bahsederken türkiye'yi anlatmıştır. türkiye'den bahsederken ispanya'yı. bir ara ispanyadaki gazetelerden dergilerden hiç haberimiz yokmuş gibi orada sadece futbol konuşulduğundan bahsetmiştir. sonrada röportaj devam ederken ben gene yanlış bir şey söylemeyeyim dedikten sonra ortamı terk etmiştir.

    ntvspor sunucuları durumu toparlayıcı laflar etmiş. misafirlerinin geldiğini o yüzden terk etmiş olabileceklerini söylemiştir. (u: bu hareketi nontvsporculara bilerek yaptıysa hiçbir şey demiyorum ama pek öyle görünmüyordu.)
    gerçekten çok garipti konuşurken. yüzü gülüyordu ama mutsuz gibi geldi bana. sanki ben neden buradayım ne yapıyorum der gibiydi. bu çocuk ya şu an galatasaray'da olamamanın pişmanlığını yaşıyor. ya da fenerbahçe'ye gidebilir miyim acaba diye düşünüyor. aylardır verdiği demeçlerden yaptığı hareketlerden benim anladığım yurtdışında başarılı olamayacak. oranın şartlarına göre yaşama konusunda e.b.'den bile daha kötü durumda görünüyor zihinsel olarak. kendisini çok severim çok sayarım ama bu halleri hakikaten çok kötü. umarım kendisi için en doğru yolu bulur onu sevenleri daha fazla üzmeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın