• 501
    şimdi fenerbahçe'nin şike muhabbetinden dolayı şampiyonluğunun alınacağı çok açık e fenerbahçe'ye 1 şampiyonluk lazım ayrıca galatasaray'ın elinden alınmış bir şampiyonluk kupası 5 tane şikeyle alınmış fenerbahçe şampiyonluğuna bedeldir fenerbahçe taraftarının gözünde.

    peki plan nedir plan şudur; 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı'nda önce galatasaray suçlandı sonuç alınamadı, e bu şampiyonluk başka hangi şekilde alınır? maçı 3-0 fenerbahçe'nin kazanması durumunda, peki bu nasıl olur pekala denizlispor suçlanarak olur onun için de denizlispor ile düşmeme mücadelesi veren malatyaspor ön plana atılır.

    tarih itibariyle senaryo budur;

    galatasaray'dan para çıktı denizlispor'a gitti (ya da gitmedi) denizlispor da malatyasporlu 3 çek oyuncuya teşfik verdi ve o 3 oyuncu oynatılmadı.

    bu durumda ne olur denizlispor şike yapmış sayılır maçı 3-0 fenerbahçe kazanır ve şampiyon olur.

    ve bu şerefsiz medya organlarından biri programını malatya malatya bulunmaz eşin türküsümile kapatıp akılları sıra gündem yaratmaya çalışırlar tüm bunların amacı özel yetkili başsavcılık tarafından soruşturma açılmasıdır, fenerlilere de tape tüpe lazım değil mi ama?
App Store'dan indirin Google Play'den alın