• 14
    ne şekilde düzenlenirse düzenlensin, bu abartılı paranoyak ruh halleri kadar bize zarar vermesi mümkün değildir. aynı aktörlerin yer aldığı bir senaryoda nasıl 9'da 9 yapabiliyor, 9 puan fark açabiliyorsak, play-off'lardan da çıkarız alnımızın akıyla.

    şampiyon direk, ikinci ön elemeden katılacak cl'ye, kim kime neden yatsın? kimi hisse senetleri ya da bilmem kaç senelik loca gelirlerini satar, kimi 40 milyon euro civarı bir para için tahvil çıkarıp borçlanır durumda. diğer biri de, eski başkanının ağzının içine bakıyor, alacağını hibe eder de avantaya düşer miyim diye. kimsenin kimseye yatacak hali yok.

    son 12 deplasmanından 2-4-6 ile anca 10 puan çıkarmış bir fenerbahçe var ortada. şu anki tabloya göre, beşiktaş'ın 2, trabzon'un 4 puan önünde play-off öncesi. gerizekalı mı bu takımların ikisi de, başkanından teknik direktörüne, futbolcusundan taraftarına? kazanıp önüne geçebilecek, yarışa ortak olabilecekken neden yatsınlar fener'e?

    fener'e 15 puan ya da fazlasını aldırırlarmış... babayı aldırırlar. normal sezonun 28 haftasında daha arka arkaya 4 maç kazanamamış fenerbahçe, play-off'ta mı kazanacak? madem play-off'ta 15 puan aldırtacak kadar güçlüydü arkaları da, niye play-off'a 4-5 puan önde değil de, geride başlayacaklar? bırakalım artık bu boş işleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın