resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 583
    kendisinin başkan adayı olması değil de türk futbolunun büyük bir çoğunluğunun desteğini alması benim için başlı başına türkiye'den ve türk zihniyetinden nefret etme sebebidir.

    ben böyle bir zihniyet görmedim arkadaş. destek veren kulüpler; beşiktaş, gaziantepspor, mersin idman yurdu, eskişehirspor, ankaragücü, gençlerbirliği, kayserispor, kardemir karabükspor, samsunspor, orduspor, antalyaspor, sivasspor ve istanbul büyükşehir belediyespor.

    açıklamalarındaki ortak noktalara bakıyorum:

    1- yıldırım demirören, türk futbolunun sorunlarını biliyor.
    2- içimizden biri
    3- türk futbolunun içinde bulunduğu kaosu onun gibi tecrübeli birisi bitirebilir.

    arkadaş bu neyin kafası? bu sonuçlara nereden gelip vardınız? yani yıldırım demirören bu ülke futbolu için 10 yıldır ne yaptı da bu bulgulara ulaştınız? bırak türk futbolunu, kendisi beşiktaş için ne yapmış ki bu düşünceye vardınız? beşiktaş'ı borç batağına soktu. 80'e yakın yabancı oyuncu alıp sattı. istikrar tutturamadı. hiçbir zaman taraftarın ve bazı kesimin tam desteğini almadı. hiçbir zaman, "şu işi mükemmel yapıyor" denilmedi kendisi için.

    bu verilere sahipken yukardaki 3 maddelik sonuca nasıl ulaşıyor pek değerli, onurlu, şerefli kulüplerimiz hiç anlamış değilim.

    mehmet ali aydınlar, çok fanatik fenerli. fenerbahçe için yapmayacağı şey yok diye eleştirmedik mi? peki şimdi yıldırım demirören'in maa'dan farkı nedir?

    gerekirse 3 yıl avrupa kupalarına katılmayız, diyen bir adamın türk futbolunun sorunlarını nasıl çözebileceğini düşünüyorlar? hani vizyon nerde?

    yazıklar olsun ya. iyice tiksindirdiniz bu ülkeden de insanından da zihniyetinden de.

    aklım almıyor, gerçekten aklım almıyor.

    umarım uefa, inanılmaz büyük bir ceza verir de o zaman belki biraz utanmaları varsa utanırlar.

    gerçi olan bize olur orası ayrı ama, "hiçbirinizden bir şey olmaz, biz sadece galatasaray'ı alıyoruz avrupa'ya" derse o zaman bi taraflarımla gülerim işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın