resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 923
    kadro mühendisi fatih terim'in kendisini takımımıza tekrar kazandırmasıyla ne kadar doğru bir hamle yaptığını şu kısacık dönemde bile bizlere kanıtlamıştır. 4-4-2 taktiğiyle oynayan takımların kadrosunda bulundurması gereken forvet sayısının ideali zaten 4'tür. fakat sezon başında drogba ve forlan gibi isimlerin olası transferlerine karşı durmuş biri olarak söylemeliyim ki sezon başında da fatih terim'in aklında çift forvetli sistem yoktu. tek forvet başladığımız maçları, çift forvete döndükten sonra çevirdiğimizi hep birlikte gördükten sonra mevcut sistemimiz değişti ve johan elmander - milan baros ikilisi ile başarılı bir çizgi yakaladık. dolayısıyla ligin uzun bir maraton olduğu ve özellikle play-off denen gerçeğin bulunması sebebi ile devre arasında forvet transferi yapmamız elzem duruma gelmişti. nitekim sercan yıldırım'ın yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen maç kazandıracak, maçı çevirecek sorumluluğu almakta yetersiz kaldığını görmüştük.

    devre arasında kadroya dahil edilen oyuncunun önünde kısa bir süre olmasından mütevellit takıma uyum sürecinin daha zor olması sebebiyle bu transferin yabancıdan ziyade yerli oyuncu olması daha tercih edilen bir durumdur. gündemimize gelen ve galatasaray'ın konuşulduğu platformlarda da bahsi geçen mevlüt erdinç, cenk tosun, turgut doğan şahin, eren derdiyok gibi isimleri düşündüğümüzde aslında maksimum katkıyı verecek ismin necati ateş olduğu o kadar aşikardı ki... gerek kutsal formamızı tekrar giymek için gösterdiği istek ve arzu, gerekse galatasaray'ı bilen ve uyum süreci yaşamayacak isim olmasından ötürü bizim için tek doğru necati ateş'ti. nitekim bunu baros'un cezalı olması sebebi ile oynayamadığı ve necati ateş ile başladığımız gaziantepspor, kayserispor ve mersin idman yurdu maçlarında da gördük. şimdi sizleri baros'un yokluğunda bu 3 zorlu karşılaşmaya sercan - elmander ikilisi ya da tek forvet elmander ile sahaya çıktığımızı düşünmeye davet ediyorum. özellikle antep ve mersin deplasmanlarında galatasarayımız'ın 6 önemli puan kazanmasındaki baş aktördü necati.

    necati'nin bu kısa dönemde gösterdiği başarılı performans ve attığı goller ile takımımıza puanlar kazandırmasına bizim için olduğu kadar necati için de seviniyorum. hepimiz biliriz, insanın kendisine güvenenleri mahcup etmemesi, bu güveni boşa çıkarmaması büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır.

    o zaman yuvana tekrar hoşgeldin necati!
App Store'dan indirin Google Play'den alın