aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1491
    aziz yıldırım'ın iddianamesi bana çok eski bir anımı hatırlattı:

    o zamanlar ankara'da yükseliş kolejinde öğrenciydim.

    hazirlik sinifini takdirnameyle gectim, yaz tatilinde babam bana o donemlerin en populer bisikleti olan bmx marka bisiklet aldi.

    6. sinifi direk gectim, babam bir bok almadi ve; "sen ogrencisin, sinifini gecerek gorevini yaptin odul hak etmis degilsin! gecen yil cok basarili olmustun ve odulunu aldin!" dedi.

    7. sinifta butunlemeye kaldim ve babamdan ciddi dayak yedim, bir onceki yil yaptigi nasihata bu sefer; "gorevini yapmadin, bu da cezasi!" diyerek ekleme yapti.

    kendisine; "ama olur mu ya bu, falancinin oglu sinifta kaldi kimse bir sey demiyor ona!" dedim, babam da bana "falancinin oglu kendini damdan atiyor, sen demi atacaksin? bana kotu orneklerle gelme, bak filancinin oglu da tesekkur getirmis, onu neden soylemiyorsun?" dedi.

    simdi bu olay sebebiyle ben de soylemek istiyorum :

    1- boyle savunma yapamazsin aziz yıldırım ! bunlari ancak alacagin muhtemel cezada emsal teskil etmesi icin kullanabilirsin!

    2- ona buna bok atmayla olmuyor bu isler efendi! yok falan bunu yapmis filan bunu yapmis.... oldu o zaman, seneye de yapin ve bu sefer de "gecen sene yaptik ceza vermemistiniz, gene vermeyin" deyin!

    uc kurusluk futbol zevkimiz vardi, soguttunuz be.... hala ilkokul bebesi gibi bok atmalar camur atma calismalari.... ellerinde bir bok fircasi, her yere surmeye calisiyorlar.... bok at izi kalsin mantigi....
App Store'dan indirin Google Play'den alın