• 10
    ilk yarıda beklentilerin aksine son derece sağlam bir levante savunması vardı. levante 8-1-1 gibi bir taktikle sahadaydı sanırım, real madrid topu levante ceza alanı çevresine kadar taşımakta zorlanmasa da, kalabalık savunmayı aşıp ceza alanında topla buluşmayı hatta kaleyi tutturabilmeyi bile pek başaramadılar, zira çekilen şutlar dahi levante savunmasındaki oyunculardan geri döndü.

    bir anlık hata arayıp durdular devre boyunca, o hatayı da ilk yarının son anlarında, daha önce zaten çok gereksiz bir sarı kart görmüş olan iborra ceza alanında topu yok yere kucaklayınca hem kırmızı kartla takımını on kişi bıraktı, hem de penaltıdan golü yedirdi.

    ikinci devre real madrid daha da bastıracak, 10 kişi kalmış olması levante'ye pahalıya mal olacak zira ikinci golü yedikten sonra daha fazla savunma yapmalarının da anlamı kalmayacağından maç hala farka gidebilir.

    ilk yarıda bana göre sergio ramos atılmalıydı, buna karşın real madrid'in karim benzema ile bulduğu golün de ofsayt sebebiyle iptali yanlış gibiydi. hakem kritik hatalar yaptı diyebiliriz.

    ikinci yarıda yine çok yüksek tempoda bir maç olacak. dileğimiz real'in golleri çabucak bulması, nuri'nin de olaya ucundan da olsa dahil olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın