resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3285
    son sakatlığı kendisinin oyun stilini almış, uzaklara götürmüş... yahu sabri dediğimiz adam, ileri çıkıp topu kaybettiğinde o topun peşinden koşup rakip savunma oyuncularına pres yapan, o topun peşinden koşa koşa bölgesine geri dönen bi' adamdı. savunmadayken çalım yediğinde bir anda geri dönüp gerekirse tekrar çalım yerdi, ama yine geri dönerdi ve mücadeleyi bırakmazdı hiç. zaten biz bu yüzden sevdik sabri'yi, bu yüzden "bizden biri" dedik.

    gaziantepspor maçında* hakeme verdiği tepkiyi ve söylediklerini(u: armayı göstererek "kastınız buna mı?!" demesi vb.) hepimiz çok beğendik mesela. ikisi de itirazdan iki sarı kart görüp oyundan atıldığında fatih terim dahil kimse kızmadı ona. bizim vereceğimiz tepkiyi vermişti çünkü, hepimiz adına konuşmuştu. çok sinirlenmişti, ama çirkinleşmemişti. sabrimizdi o bizim.

    ama sakatlıktan çıktıktan sonra bi' haller olmuş kendisine. ileri çıktığında geri dönemiyor, savunmadayken çalım yediğinde topu takip etmiyor, daha önce oynadığı maçlara göre çok daha kötü bir pas yüzdesiyle oynuyor, boşta kalan topa bile koşmuyor zaman zaman. emmanuel eboue gibi bir oyuncumuz varken kendisinin ilk 11'de oynamasını istemek mantıklı olmaz tabi, ama takımda kalmasını, gerektiğinde sonradan girip takıma dinamizm getirmesini, gerektiğinde de ilk 11'de oynayıp iyi mücadele etmesini isterdim, beklerdim. son zamanlardaki kötü oyunu, her şeyden önce gerektiği kadar mücadele etmeyişi maalesef beni bu düşüncelerden de uzaklaştırıyor.

    sen böyle değildin be sabri. ne oldu sana böyle?
App Store'dan indirin Google Play'den alın