resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3279
    senelerdir tribünden maç izleyen bir taraftar ve futbolcular konusunda mümkün olduğu kadar objektif olmaya çalışan biri olarak takıma yaptığı katkıdan çok verdiği zarara tanık oldum. sadece bu yıl değil senelerdir bu durum aynı. kendisine ve kendisi üzerinden bir kısım taraftara eleştirim tüm bunlar azalarak bitene kadar devam edecek.

    çifte standart yapmayan biraz mantıklı bakan bir çift göz görecektir ki sabri bırak galatasaray futbol takımında oynamayı lig standartları için bile vasat sayılabilecek bir oyuncudur. farklı görüşlere saygım sonsuz, sabri'yi savunmamız gerektiğini, yerinde eboue dışında başka bir oyuncumuz olmadığı için sahiplenmemiz gerektiğini düşünen arkadaşlar olabilir ki var. kendilerine de kısmen katılıyorum. ama çıkıp onun hatalarını herkes yapıyor demek abesle iştigaldir. işte asıl burada çifte standart başlar. galatasaray'da oynayan bir oyuncu maçta 5-6 kez atağa çıkarken top kaybediyor, önünde tek bir savunmacı olmasına rağmen topu ondan geçiremiyor, ceza sahasında 3 oyuncumuz varken birini bile çoğu zaman bulduramıyorsa, hele hele korneri kullanan adama pas atıp ofsayta düşürebiliyorsa taçı dahi rakibe atıyorsa burada çok büyük bir sorun var demektir.

    evet kendisinin yaptığı hataları bazen ujfalusi de semih de yapabiliyor. kaleciye kafayla gol atmaya çalışır gibi verdiği pastan ujfalusi de verdi. bunlar futbolun içinde olan şeyler. ama bu kadar güvensiz bu kadar bol hatayla oynayamaz bizim oyuncumuz, oynamamalı. isterse metin oktay'ın oğlu olsun umrumda bile değil. savunacaksan yerine adam mı var de öyle savun. eboue vardı da onu mu yedek bıraktı de öyle savun. ama çıkıp yaptığı tüm bu hataları herkes yapıyor diye savunursan komik duruma düşersin güzel kardeşim. evet ben sindiremiyorum kendisini takımda görmeyi, evet tuttuğum takımın kaptanlığını yaptığı için çok üzgünüm ama tribündeyken de çıkıp yuhalamıyorum. kendisini oynatan terim değil mourinho bile olsa eleştiririm. özellikle kazanılan maçtan sonra eleştiririm ki yenilginin moralsizliğiyle salladığım düşünülmesin. skor taraftarı değilim. yarın çıkıp fener maçında 5 gol de atsa bu onun 5 yıldır galatasaray'a faydadan çok zarar getirdiği gerçeğini yalanlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın