• 4408
    rakip takimlarin - kimseyle polemige girmeden - kendine gore iyi yanlarini, futbolcularini, yapilanmalarini ovdugun an elestirildigin sozluktur.

    stoch un iyi bir kanat oyuncusu oldugunu soylersen, ozel mesaj alirsin, polemik yasarsin.

    manuel fernandes'i felipe melo ile kiyaslamayagor, yanarsin, bitersin. tabi - felipe melo herturlu siker - sonucunu cikarirsan, senden krali yok. direk 10.

    yonetimin ara transfer basiretsizligi hakkinda laf soylemen hos olmaz. fenerin mert nobreye talip olup almak istemesiyle tasak gecenler, necati transferini -alinabilecek en iyi forvet- olarak nitelendirmektedir. necati'nin alinmasini elestirmesen dahi, forlanlardan sercanlara, sakirilerden necatilere dusulmesine(u: ki dusulmek bile degil aslinda, aramizda mutlaka sercanin forlandan iyi oldugunu savunanlar, ya da necatiyi shakiri ye tercih edenler cikar amk, mutlaka cikar.. herneyse..)en ufak olumsuz bir yorum yaptiginda, tepki alirsin. ustune bir de necatiye laf etmedigini belirtmekle ugrasirsin.

    sabriyi elestiremezsin. cunku sabri gercek bir galatasaray sevdalisidir. gecen senelerde ardanin arkasinda ikinci kaptan olmayi reddeden kisi degildir sabri. ardanin oyundan cikarken uzattigi kaptanlik bandini takmayan ve servet'e goturen sabri degildir cunku. anlamsiz egolarinin esiri olan o degildir cunku. televizyonlarda kemerine mikrofon takip gobek atan, en iyi yaptigi is, kazanilan maclardan sonra ortasahaya cikip uclu cektirmek olan, kariyeri boyunca orta yapmayi becerememis kisi degildir sabri. kornerleri kubilay gibi, mustafa denizli etkili kullanandir. duran toplarin zidane'i, cristiano'sudur. cafakardir. buyuk kaptandir. elestiremezsin. elestirirsen yanarsin.

    hakan sukur'un tv yorumculugunu elestiremezsin. cunku hakan sukur elestirilemez. hakani elestiren galatasaray'li olamaz. olamaz ya... mecliste doktor olan, avukat olan, sanayici olan insanlarin sadece milletvekilligi gorevlerinin hakkini vererek yapmak icin islerini biraktiklarini soylediginde, hakani karistirma laflariyla karsilasirsin.

    7 senedir ikamet ettigin ulkeden turkiyeye transfer olan bir futbolcunun en az 20 macini izlemis olmana ragmen, girdigin entrye, izledigin, bildigin, macina gittigin, adama karsilik fm2012 istatistikleri ile ilgili bir karsilik gelir. o o kadar iyi degil derler. necati ondan daha efektif derler. galatasaray'a gelse muthis transfer demek bile az kalir. ama baska takima gitti mi tukaka. olmaz. kotu oyuncudur o.

    taraftar olmayi, kutuplasma ile karistirdigimiz surece, objektiflikten odun veririz. gonul verdigimiz degerlere bagli olmak, ve bu bagin rasyonaliteyi etkilemesine odun vermek, taraftarlik degildir. kendini kandirmaktir. at gozlugu takmaktir. uzulerek soyluyorum ki sozluk, cogumuz bu durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın