resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Panathinaikos
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 758
    necati ateş...

    1- bu adamın takımdan gönderilmesine neden olan olayda "tarafsız" gözle bakanlar, nasıl bir haksızlığa uğradığını göreceklerdir. taraftar grubunun amigosuna otobüs parası vermediği için yumruk yemiş, üstüne bir de takımdan şutlanmıştır.

    2- galatasaray'a gelmek için 2 senedir uğraşmakta, her türlü fedakarlığı yapacağını dile getirmektedir, bu çabayı göstermeye başladığında 32 değil 30 yaşındaydı.

    3- galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldığında o an takımda olan futbolcular arasında takımı adına en çok gol atan galatasaraylı'ydı. aynı zamanda gol ortalaması da en yüksek olan galatasaraylı yine oydu...

    4- galatasaray'da oynadığı dönemde fenerbahçe'ye en çok gol atan oyuncuydu.

    5- galatasaray'a transferi için antalyaspor'dan alacağı olan yaklaşık 400.000 euro gibi bir ücretten fedakarlık yapmıştır. galatasaray necati için antalyaspor'a 200.000 euro ve aydın yılmaz ya da muadili bir futbolcu verecektir. aynı zamanda necati'ye de antalyaspor'dan alacağı para'dan 100.000 euro daha az bir ücret verilecektir, 300.000 euro alacaktır necati yarım sezon için galatasaray'dan...

    6- sanıldığı gibi hasan şaş'la arasında bir problem yoktur. adana kökeninden ikisinin ortak bir yanları bulunmaktadır. bu iki insan maçta yumruklaşıp maç sonrası öpüşen tipten adamlardır, aralarındaki durum abartı medyasının eseridir.

    7- fatih terim'le en iyi anlaşan adamlardan birisidir. adanaspor'a transferi sırasında da fatih terim'in katkısı bilinmektedir. galatasaray'a geliş aşamasında da aynı yoldan geçmiştir, imparator'a bir kariyer borçludur.

    8- galatasaray'a geldiği dönemdeki gibi "steven segal çakması havalı, şimarık çocuk necati" değildir, aile babası, kişiliği ve kariyer oturmuş, yeteneğini kanıtlamış, galatasaraylılığını da haykıra haykıra "yuvama döneceğim" şeklinde dışarı vuran bir futbolcudur.

    şu yukarıda saydığım maddelere dikkatli bakılsın. necati ateş'in galatasaray'a tekrar gelmesi için "menfaat" denilebilecek bir kanıt gösterin. sene sonuna kadar 100.000 euro zararına galatasaray'a gelecek, karın tokluğuna bile değil. zarar ederek gelecek.

    galatasaray'dan gönderilirken haksızlığa uğradığı aşikar ve buna rağmen camia hakkında en ufak bir kötü açıklaması yok... koca kafa arda turan severlere duyurulur, kulüpten ayrılır ayrılmaz 4'üncü ayda kulübe sallayan adamlara örnek gösterilecek kadar erdemli davrandı bu adam.

    ve şimdi...

    tek bir isteği var, sarı kırmızılı formaya ve taraftara ulaşmak.
    başka ne amacı olabilir?
    32 yaşında, ununu elemiş, eleğini asmış, kariyerini oturtmuş, antalya gibi türkiye'nin en rahat şehirlerinden birinde sabit ilk 11 topçusu olarak ve güzel de para kazanarak hayatına devam eden adamın galatasaray'a,

    hem de değer görmeyeceğini bile bile, hakkında konuşulanları bile bile, baros ve elmander gerçeğini bile bile gelmesinde nasıl bir sebep olabilir?

    ben hemen size cevap vereyim...

    (bkz: bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın