resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3427
    gerçekten en sevdiğim oyunculardan birisi takımımızda. ama artık sabıkalı olduğu sahadaki zarar verici agresflik derecesinin gittikçe artması ve kart görme potansiyeli ve bu potansiyelin gerçeğe dönmesi nedeniyle kendisini çok seven ve daima savunan taraftarların bile kendisine soğumasına neden olmaktadır.
    takımımızın bu seneki sisteminde en önemli oyunculardan birisi baros ; o olmayınca ve iyi bir yedeği de olmayınca takımımızın ne kadar üretkenlikten uzak olduğu çok aşikar.
    ama baros sen de yapma bu tip hareketleri allah aşkına. takım zaten gergin, puan kayıpları üstüste gelmiş, yönetim ile hoca arasındaki gerginliği bilmeyen kalmamış ,alınacak her galibiyetin çok değerli olduğu bu tip maçlarda böyle takımı yalnız bırakmaya kesinlikle hakkın yok. zaten fatih hoca da maç sonu beyanatında baros'a tepkisini açıkça dile getirdi. inşallah necati ateş beklediğimiz performansı gösterir de baros da artık kendine gelir, alternatifsiz olmadığını anlar ve takımın ona ihtiyacı olduğu zamanlarda böyle sorumsuzluklar yapmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın