resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3421
    derhal sözleşmesi fesih edilmeli ve memleketine kovalanmalıdır. şaka değil. barosu bende çok severdim ama yaptığının mantıklı hiç bir açıklaması yok.

    şampiyon olmak istiyorsak, büyük takım olmak istiyorsak, büyüklüğümüzü göstermek istiyorsak bu tarz hamleleri yapmalıyız. baroşun yaptığının uyarısı, cezası, azarı olmaz artık. bu kaçıncı? yolları ayıracaksın. ayıracaksın ki takımdaki herkese ders olsun. hem yerlilere hem yabancılara. hafiften gevşemeler başladı zaten, böyle bir operasyon herkesin aklını başına toplayacaktır. baros bile kovuluyorsa.... diyecektir futbolcular. ingilterede, almanyada, italyada, ispanyada yapamayacağı hareketleri gelip türkiyede yapmasın artık kimse. hiç bir ülkede kazanamayacakları paraları bu ülkede kazanıyorlar bir de üstüne böyle saçma sapan hareketlerle takımı sabote ediyorlar.

    ah be baros, en sevdiğim oyunculardansın ama ben galatasarayı senden daha çok seviyorum. sanada bir çift lafım var. hadi kendine saygın yok, para kazandığın takıma saygın yok, sana güvenip seni sahaya süren hocana saygın yok, peki adına besteler yapan, o karda kışta soğukta senden sadece bir gol bekleyen taraftaradamı saygın yok be adam? açık ve net seni bir daha bu forma altında görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın