• 16
    maç saat 17:00'de başlayacak. yani antalya maçına yetişememe gibi bir sıkıntı yok.

    burhan felek'e ulaşım oldukça kolay. önce metrobüs ile altunizade durağına gidilir. altunizade durağında inip, üst geçitle capitol tarafındaki caddeye geçilir. buradan, ya cadde boyunca yaklaşık 25-30 dk yürüyerek ya da kadıköy istikametine giden otobüs ya da minibüslere binerek salona ulaşılır. maç sonunda arena'ya otobüs kaldırılacağı söyleniyor ama sanıyorum kesin değil. arena'ya gidiş için ise, aynı şekilde salondan altunizade durağına gidilir, metrobüsle zincirlikuyu'ya geçilir, zincirlikuyu'dan da metro (gayrettepe istansyonu) ile arena'ya rahatlıkla ulaşılır. maç 60 ila 100 dakika arası sürer. aynı şekilde salondan arena'ya ulaşım da en fazla 60 ila 75 dakika. yani en kötü ihitmalle bile saat 20:00'de rahatlıkla arena'da olabilirsiniz.

    ekleme: maçtan sonra arena'ya ücretsiz otobüs kaldırılacakmış.

    aek tribünü maça oldukça sağlam gelecek ama olay olacağını sanmıyorum. aek, istanbul menşeli bir kulüp olduğu için bu maçı bir nevi eve dönüş maçı olarak görüyorlar. http://aek-live.blogspot.com/.../blog-post_9334.html

    tribün açısından oldukça heyecanlı ve güzel bir atmosfer olacak diye düşünüyorum. adamlar yaklaşık 300-400 kişi geliyorlar maça. http://gss.gs/iG1 bu sebeple salonda onların en az 5-6 katı olmamız gerekiyor. bu yüzden imkanı olan herkes gelmeli bu maça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın