resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 657
    yıllardır o çok sevdiğimiz formayı giymek için uğraşan, çabalayan, hayaller kuran adam. kendini bize kanıtlamak için özellikle bizim maçlarımızda gösterdiği performans gözlerimin önünde her daim. mustafa sarp arsızlığında da yapmadı bunu. golünü attı, başını önüne eğdi.

    şimdi bu adamı formamıza yakıştırmayanlar, ''yazıklar olsun!'' diyenler var. necati'yle göksel gümüşdağ'ı kıyaslayıp, ''göksel gümüşdağ da gelsin yönetici olsun, necati'den sonra o da yakışır.'' diyenler var. benim bilmediğim çok çok fena şeyler mi yaptı bu adam? nedir sarı-kırmızıyı üstüne geçirmek için bu kadar yanıp tutuşan, geçmişte faydalı da olmuş bir futbolcuya duyulan bu öfkenin sebebi?

    necati'yi hayal kırıklığıyla karşılayanlara bir şey diyemem. galatasaray'a daha önemli futbolcuları layık görüyorlardır. ama ben, necati'nin baros ve elmander'e iyi bir yerli alternatif olacağı görüşünü paylaşıyorum. tartışmanın bu kısmı gayet olumlu.

    ama ''yazıklar olsun!'', ''vizyonunuza tüküreyim!'', ''allah belanızı versin!'' falan... neyin gazıyla yaşıyorsunuz siz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın