resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 650
    bu belirsizlik ortamında galatasaray'ın 10 milyon euroluk bir transfer yapıp yapmaması diye bir şey olamaz. belirsizlik yok, galatasaray türkiye ligini değil şampiyonlar ligini hedefliyorsa gidip 10 milyon euroluk futbolcu alır. ama durum itibariyle fatih terim'in istediği oyuncular yönetim tarafından alınmamış veya alınamamıştır. bu durumu fatih terim 'in kendisi de beyan etmiştir. terim bana göre shaqiri'yi çok uzun zamandır istiyordu planlanmış bir transfer girişimiydi, olmayınca biraz içerledi.

    mevcut durumda necati ateş, hem tecrübesi hem yeteneğiyle, ikili forveti çok iyi oynayabilecek, kendisini galatasaray'da yeniden göstermek isteyecek , ilerde hareketli ve akışkan bir oyun oynayabilen , türkiye liginde şu anda alınabilecek en iyi alternatiflerden biridir. kadroya her zaman 21-22 yaşında yıldız futbolcu almak o kadar kolay değil. yerli sınırlaması yüzünden yerli piyasası hem çok pahalı hem de devre arasında birilerini takımlarından koparmak çok zor.

    amaç skor ve kazanmak arkadaşlar, necati'nin yaşı, geçmişi vs. bizi ilgilendirmesin. bu adam şu haliyle ikinci yarı ve playoff da galatasaray'a katkı yapacaktır. 1 milyon euroya alınmış olsun diyelim, bu adam 10 gol atabilir, o potansiyeli yok diyebilir misiniz? bir gol 100.000 euroya gelecek, ne kadar ucuz bir düşünün...

    sezon sonu bakılır duruma, gerekiyorsa kendisi gider, olmadı yedek bekler. ama şunu unutmayın bu sercan zaten bir yıldız olmadı hiçbir zaman. ayağına top atıldığında ne yapacağını bilmeyen bir adam sercan. necati ondan çok daha kaliteli bir forvet. aksini iddia eden varsa argümanlarını koyabilir ortaya dinlerim. kazım 'ın da forveti yedekleyebileceği düşünülürse o da gönderildiği için forvete bir yerli takviye şarttı.

    bence devre arasında kazım 'ın gitmesi yerine yiğit'in ve necati'nin gelmesi takımı güçlendirmiştir. bana göre en çok takviye gereken yere alındı necati.
App Store'dan indirin Google Play'den alın