resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 595
    geldi mi? gelmedi mi? gelecek mi? gelmeyecek mi? bilmem, etmem ama kimse size yıldız aldık demiyor zaten ihtiyaç vardır alınmıştır. bu kadar büyütcek, bok atcak ne var anlamıyorum. yerli olarak alınabilecek en iyi alternatiflerden birisidir, gelsin isterim. gelsin otursun kenarda, gerekince girsin oyununu oynasın oh mis. hem kazım gitti necati gelcek deniyor kanata mı acaba bir yabancı alınacakta necati ileriyi 2leyecek diye düşünmekteyim. biliyorum ama baroş ama elmander ama ben bilmem imparator bilir.

    edit: gol sayısı kıyasları beni benden aldı bu arada ayrıca neyin kurtarıcısı, bu neyin kafası cidden anlamıyorum. battık mı ki kurtarıcı arıyorsunuz? takıma kim gelirse gelsin kurtarıcı olarak değil en fazla yıldız olarak, seviyeyi arttıracak oyuncu olarak gelir. tekrardan yazıyorum ama kimse necati'ye yıldız demiyor, gerektiği düşünüldüğü için isteniyor. hem yıldız gelse ne bok yiyecek amq baroş ve elmander varken te allah ım ya.

    edit2: keita'tan da, drogba'dan da, henry'den de, scholes'tan da, elmander'den de, baroş'tan da, giggs'ten de yaşlı değildir en azından pek yaşlı değildir ve belki de gençtir. gerçi drogba'ya bile bok atıldığını gördük ya neyse.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın