• 119
    an itibariyle son gününe girmiş bulunuyoruz.

    bildiğimiz kadarıyla başarısız xherdan shaqiri ve gökhan töre çalışmaları oldu. bu oyuncular hem genç yaşta potansiyelli, hem de hazır oldukları için düşünüldüler. olcan adın da pahalı bulundu ve alınmadı. tek transfer yiğit gökoğlan oldu. orda da abdulrahim albayrak dışında yönetimin, fatih terim istemesine rağmen isteksiz davrandığını biliyoruz.

    takım iyi gidiyordu. seri yakalanmıştı ki milan baros'un sakatlığı geldi. geçmişte malesef baros sakatlandığında büyük sıkıntılar yaşandı. forvetsiz çıkılan maçlar oldu. şimdi elmander var ama takım 9 maçlık galibiyet serisi yakaladığında baros ile yanyana oynuyordu. bunları zaten biliyoruz. bilmediğimiz ve anlamadığımız şey ise geçmişte forvetsizliğin başımıza ne işler açtığı ortadayken neden forvet transferi yapılmadığı.

    bunlardan yola çıkarak da bildiğimiz şey şampiyonluk için baros ve elmander'in yedeği olacak bir forvet alınması gerekliliği. ya da ikisinden birini yedek bırakacak bir forvet. maçlar aleyhimize giderken "girse de çaksa bi tane" diyeceğimiz bir oyuncu. ne derseniz artık. ancak görünen durum yönetimin yüksek profilli bir oyuncu almayacağı. alınacak olsa son güne bırakılmazdı böyle bir transfer.

    bu takıma bir forvet kesinlikle lazım. sercanla olmuyor. bunu 28 ocak 2012 bursaspor galatasaray maçında gördük. benim görüşüm son gün bu sezonu kurtaracak ve hemen uyum sağlayacak sezon sonu elit bir oyuncu alınana kadar* bir forvet alınması gerektiği. düşündüğümde aklıma filip holosko, bobo ve bogdan stancu** geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın