• 93
    fenerbahce düsecekmiş biz de zaten sampiyon olacakmısız transfere gerek yokmus. fenerbahce düşmeyecek en azından bu sene düşmeyecek, puan silinmesi de zaten gündemden düştü. federasyon davanın bitmesini bekleyecek o da yaklaşık 3 sene sürecek. fenerbahçe zaten garantisini almamış olsa 10 m euroaya ne sow'u getirirdi ne de puan silinmesine itiraz ederdi.

    işin diğer tarafı fenerbahçe düşecekse bile düşeceğini bile bile ihtiyacı var diye 10 euroluk transfer yapıyor ama biz onun düşme ihtimalini değerlendirerek eksik o kadar bölgemiz var ama kimseyi almıyoruz. takımdan culio, stancu gitti reira, sercan geldi su an ikisi yer değiştirse eminim çok kişi çok fazla sevinirdi ben de dahil. takımda aslında kanat olmayan emre çolak kanat oynuyor, kazım kazım hiç katkı vermiyor, engin baytar , sercan bu adamlar pozisyonları itibari ile galatasaray da ilk 11 de oynayacak adamlar değil.

    bu durumda ne olur sezonun ikinci yarısındaki bursa ve eskisehir deplasmanlarındaki oyun devam eder ve sampiyonluk ve sampiyonlar ligi giderse,maalesef fatih terimide harcarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın