resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 504
    yanlış bilmiyorsam kendisi beşiktaş jimnastik kulübü başkanıdır.

    ünvanı başkan olmasına başkandır ama şike konusu hakkındaki her konuşmasında ezeli rakibi fenerbahçe'yi koruyucu açıklamalar yapmaktan vazgeçmemektedir. hani aralarındaki maçlara "derbi" denilen, uğruna kavgalar edilen maçlar. beşiktaş-fenerbahçe maçları. demiyorum ki fenerbahçe'yi yerin dibine soksun, öldürsün bitirsin, fakat bu davranışlarına mantık yüklemek çok zor.

    hatta bana kalırsa beşiktaş'ın temiz olmadığını kendi beyanatlarıyla ele veriyor. ezeli rakibi bu durumdayken; her bakımdan daha da iddaalı bir konuma gelebilecekken hem de haksız yere onlara arka çıkmak akıl ilkesiyle bağdaşmaz.

    " gerekirse hiç birimiz avrupa'ya gitmeyelim. fenerbahçe'ye destek olalım. " gibisinden bir laf etmiş sanırım. beşiktaş taraftarı olsam taş kesilirdim herhalde. fenerbahçe için kendi kulübünün geleceğini hiçe sayan bir açıklama bu. hem de sen kulübünün suçsuz olduğunu iddaa ediyorsun ve suçlu olduğu apaçık ortada olan bir kulübe arka çıkıyorsun. korkmasan bunu niçin yapasın? bana kalırsa alttan alta kendi yolunu hazırlıyor. suçsuzum diyip, suçlu olanın altından kendine rant sağlamaya çalışıyor. ismail abi'nin deyişiyle yaban çakallığı yapıyor.

    madem ismail abi dedik; onunla bitirelim. " senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunu ben hiç görmedim. "
App Store'dan indirin Google Play'den alın