• 113
    kimse sabri'ydi, sercan'di demesin bu macta. takim olarak kotu oynadik ve yenilgiyi hak etmesek de galibiyeti de hakedecek bir oyun oynamadik. illa birilerini suclamak istiyorsak yenilen tek golde semih kaya uyumustur adeta ve golu yedirmistir. sabri olsaydi bu oyuncu, buralar sabri'ye ana avrat kufurle dolmustu. ama herkes sabri'den nefret ediyor ya.. dusene bir de siz vurursunuz anasini satiyim. ama semih'e biri bir sey dedi mi linc ediliyor. ben semih'i suclamiyorum, dedigim gibi takim olarak kotu oynadik. semih'in hatasi buyuk bir hataydi ama telafi edilebilirdi. kanatlari bosverin, selcuk-melo ikilisi bile berbatti. hic oyunda yoktular. sonlara dogru selcuk biraz cabaladi ama o kadar. kimseyi kesmeye asmaya gerek yok. canlari sagolsun. tek endisem takimin havasinin bozulmasi. deplasman fobisi yine kendini gosteriyor.

    ha bir de colin'e 2 cift lafim var. olum adam gibi vur su toplara. hangi acidan olursa olsun, topu yukari dikerek eline ne geciyor? rahatsiz misin sen?

    edit: simdi sol frame'e baktim da yine sabri'ye patlamis kabak. vay amk. ne kadar cok karga var bu sozlukte. tamam sabri iyi oynamiyor ama her kotu sonucta insanlarin bu adama saldirarak icini dokmesi ne lan? hakan balta bugun surekli top kaybetti, golle sonuclanabilecek hata yapti. semih kaya da cok fena hatalar yapti ama genelde telafi edildi. riera oyle ortalar yapti ki, bu ortalari sabri yapsaydi youtube koyup "sarbi zaaaa asjkfhakjsfhsakj" diye espri sicardi liseliler. sercan ayaginda top tutamadi. kaleye vurmasi gereken toplari gereksizce harcadi. elmander bile haddinden fazla top kaybetti. melo kritik pas hatalari yapti, geri bile kosmadi birkac pozisyonda. selcuk da kendini gosteremedi pek fazla ama ugrasti. emre colak sag kanatta kayipti. sonradan giren colin richards topu daglara taslara atmaktan baska bir ise yaramadi.

    simdi tek suclu yine sabri degil mi? bir gidin hava alin allah'inizi seviyorsaniz. gidin sinirizi baska yerden cikarin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın