• 1494
    hala kadromuz geçen senekine göre mahvoldu diye ağlayan taraftarlara sahip kulüptür.

    şimdi gidenler ve gelenlere bakalım;

    diego lugano & serdar kesimal: lugano daha iyi bir stoperdi ama serdar da gayet iyi bir stoper. ayrıca serdar'ın lugano kadar iyi olmayacağının garantisi yok. adam lugano'dan neredeyse 10 yaş daha genç. üstelik serdar kesimal yerli olduğundan ileride bir oyuncu hakkını da yabancıdan yana kullanabiliyor fenerbahçe. selçuk şahin'în yerine nispeten daha iyi olan ve bu sene patlama yapan christian baroni'nin oynama sebebi de serdar kesimal'dır ayrıca.

    andre santos & reto ziegler: santos ofansif anlamda daha iyi bir oyuncuydu ama ziegler sayesinde fenerbahçe bu sene daha iyi savunma yapıyor. çok da fark yok.

    emmanuel emenike & moussa sow: bank asya gol kralı vs fransa ligi gol kralı. ikisi de iyi forvet ama kimin daha iyi bir oyuncu olduğunu tartışmaya gerek yok.

    mamadou niang & henri bienvenu: alex de souza yüzünden 8 senedir çift forvet oynayamayan fenerbahçelilerin serzenişidir mamadou niang. yahu adam zaten 33 yaşına gelmiş, emenike'nin yedeği olacaktı bu takımda alex varken, şimdi de bienvenu sow'un yedeği olacak. üstelik bienvenu niang'dan çok daha genç ve yedek kalmayı dert etmeyecek bir oyuncu.

    bir de tabi geçen senenin üstüne çok koymuş bir stoch gerçeği var. ayrıca kariyerinde sadece 1 maçta iyi oynamış uğur boral'ın yerine özgür çek, bekir'in yerine de sağ bek takviyesi orhan şam'ın geldiğini unutmamak lazım.

    hala bizim kadromuz çok zayıfladı, 3 temmuz sonrası zorlu süreç rereröö..
App Store'dan indirin Google Play'den alın