• 83
    medyada adı geçen, ilgilenen oyuncuların getirilip getirilmemesi sorun değil benim için. yani shaqiri ismi bomba etkisi yarattı diye her türlü meblağnın altına gitmek doğru değil, o açıdan shaqiri transferinin sonucuna göre yazmıyorum bu entryi.

    şimdi, galatasaray furbol takımı'nın belli başlı eksikleri sezon başında belliydi. ilk yarının ortasında bir gerçek haline geldi, devre arasında kaçınılmaz oldu. neydi bu eksiklikler ? biri as * biri yedek iki kanat oyuncusu, bir yerli forvet. bir de uygun görülürse savunmaya yedek takviyesi *.

    burda profesyonel bir kulüpte * her bölge için en az 5 adaylı bir liste oluşturulur, bu isimlerin her biriyle aynı anda görüşmeye başlanır. görüşmelerin seyrine göre oyuncuların olası transferlerindeki maliyetleri ortaya çıkar ve bu maliyetlerin ışığında hocanın da isteğiyle biriyle anlaşılır.

    peki biz ne yapıyoruz ? 1 aylık transfer döneminin 20 gününü shaqiri için geçiriyoruz, transfer yatınca yeni yeni adaylar ortaya çıkarıyoruz. halbuki yukarıdaki yol izlense en az 5 gün öncesinde transfer bitmişti, antrenmanlara başlamışlardı bu transferler ve bugün birkaçı maç için hazır olacaktı. ama yoklar.

    ben fatih terim'den *,

    santrafor mevkisi için mevlüt erdinç, eren derdiyok, turgut doğan şahin, suarez, santrafor1
    savunma için serdar taşçı, serdar aziz, ömer toprak, savunma1, savunma2
    kanat için: shaqiri, farfan, krasiç, kanat1, kanat2

    şeklinde beşer kişilik listeler yapıp "ben bu adamları istiyorum, gidin görüşün maliyetlerini 10-15 gün içinde bana belirtin" demesini isterdim. ne zaman yapacaktı bunu, 1 ocak 2012'de yapacaktı, şu an oyuncular hazırdı. he, hoca bunu yaptıysa suç tamamen yönetimdedir. ona bir şey diyemem.

    kısacası beni sinirlendiren plansızlık olmuştur bu transfer döneminde. riera denen eleman sırf bu plansızlık yüzünden yük olmuş durumda başımızda. riera'dan ağzı yananın bu oyuncuları üfleyerek yemesini beklerdim mesela *, kısmetse yaz sezonuna artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın