• 78
    transfer taraftarı etiketini yeme pahasına bu riski alıyorum: kaçan balık büyüktür. (kalan günlerde wijnaldum, podolski, ya da shaqiri falan gelmeyecekse)

    yerli transferi açısından;

    malumunuz, beşiktaş, fenerbahçe ve trabzonspor'un şike soruşturmasıyla başları dertteydi. doğal olarak, herhangi bir yerliye talip olduğumuz anda tercihi ts ya da fb değil biz olurduk. takımın havası, fatih terim faktörü, lider olmamız gibi avantajlarımız vardı.

    peki biz naptık?

    olcan elimizden kaçtı, alper az kalsın fener'e gidiyordu. mevlüt gündemimize bile gelmedi.

    yabancı transferi açısından;

    podolski için 10-12, shaqiri için de 13-15 milyon euroluk riskler alınabilirdi. çünkü bu iki oyuncu da takıma seviye atlatabilecek kalibredelerdi. ayrıca şampiyonlar ligi geliri, şampiyonluk primi, forma satışları vs. derken maliyetleri fazlasıyla çıkardı. hem bu sezonun, hem de gelecek sezonun cl biletini kapmayı garantileyebilirdik. ayakbastı parası bile yeterdi!

    galatasaray şike soruştırmasının gölgesinde kalan rakipleriyle arasını açma, kopup gitme fırsatlarını tepmiştir maalesef. euro 2012 sonrası, ücretlerin el yakacağını düşünürsek galatasaray yönetimi risk almayarak büyük hata yapmış, adeta kendi ayağına sıkmıştır.

    son bir cümle, melo'nun bonservisini kesin alırız diyebilen var mı? ben güvenemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın