resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6754
    acaba sadece vurmaya gelince vuruyor olabilir miyiz? biraz düşünmek lazım. bu sözlükte bile, kolpa ve basına yakışan "arda ağzını açsa da yanlış bir mana çıkarsak, konuyu takımdan ayrılmasına getirsek, lanetimizi kinimizi kussak" tavırlarıyla gezen insanlar olmasından aşırı mutsuzum.

    ben metin oktay'ı izlemedim. o yüzden izleyen insanlar için metin oktay'ın ne demek olduğunu onlar kadar hissedemem. ancak bu adam, benim canlı izlediğim en galatasaraylı futbolcuların başında gelir. bu adamı metin oktay'laştıran bizdik, 10 numara ve kaptanlığı veren bizdik, paris hilton'u yakıştıran bizdik, hepimizin ya da birçoğumuzun fenerbahçeli çok samimi arkadaşı olmasına rağmen bu adamın fenerbahçeli arkadaşlarıyla gezmesinden yola çıkıp galatasaraylılığını sorgulayan bizdik, halbuki biz de fenerbahçeli akraba ve yakınlarımıza rağmen nkfvas diye bağırırken bu adamın da zamanında tribünde öyle bağırdığını unutan bizdik, uzun süren sakatlıktan sonra fenerbahçe maçında sonradan sakat sakat oyuna girip, kendini riske atarak bir şeyler yapmaya çalışan bu çocuğu "top kaptırdı diye" ıslıklayan bizdik, kız arkadaşına laf atanlara atar yapınca terbiyesiz diyenlere çanak tutan bizdik; ama ne hikmetse, toplum içinde böyle münakaşalara mahal vermemek için kız arkadaşı ve samimi arkadaşlarıyla yalnız sinema izlemek isterken, onu şu an kimsenin hatırlamadığı ve kimsenin çocuklarına anlatmayacağı joao alves ile bir tutup, ona beste yapıp; "sen de galatasaraylı mısın? biz 14 sene bekledik" diye bağıran ve o 14 senenin sonundaki şampiyonluk esnasında henüz hayatta bile olmayan çocuklara bu besteyi bağırttıran bizdik, bu besteden 3-5 gün sonra, 15 yaşında veletlerin takımı havalimanında karşılayıp ana avrat küfrettiği maçta canla başla oynayıp takıma galibiyeti getiren kendisine büyük kaptan diye "yüzsüzce" tempo tutmamıza sitemli bakış attı diye yine kendisini yerden yere vuran bizdik, bu çocuk her röportajında gözleri dolu dolu "ben yine de galatasaraylı'yım, beni taraftar buralara getirdi, yine onlar ayağa kaldıracaktır, ama ben hakan şükür'ü arif erdem'i, bülent korkmaz'ı ıslıklamadım." demesine, kendini bir bok sanıyor deyip, ona kaptanlığı layık görenlere (ki o da biziz) küfreden yine bizdik. yani kendimizden soğutmak için elimizden geleni yaptık ve bunu başardık, ancak inanmıyorum ki bir avuç kadarını hatırladığım onlarca olayın toplamı, bu çocuğun galatasaray sevgisini azaltsın.

    son olarak bu tarz insanlık dersi verdiği şu gibi davranışları sözlükte konuşmayı, shaqiri'den bahsetmeye tercih etmeyen de biziz. bize söylüyorum. bu adam içimizde en galatasaraylı olandan daha az galatasaraylı değildir ve biliyorum ki ömrü boyunca da bu böyle kalacaktır.

    http://www.medyaspor.com/...rli-davranis-3070339
App Store'dan indirin Google Play'den alın