resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6750
    arda turan'ı çok seven ve çok destekleyen birisi olarak buradan kendisine bir abi tavsiyesi vermek istiyorum. ardacım ne olur artık biraz gündemden düş ve konuşma. bazı futbolcular konuştukça batar. zamanında hakan şükür de böyleydi. sürekli konuşurdu, sürekli mesaj verme kaygısı içine girerdi. sonunda takımdan istemediği şekilde gönderildi. kimileri ona karşı tavır aldı sırf konuştuğu için. sen böyle konuşmaya devam ettikçe aynen böyle olacaksın. bak yanı başında mehmet topal var. türkiye'deki olaylarla fazla konuşmuyor. konuşsa bile yüzeysel bir şekilde konuşuyor. kendisini tamamen soyutlamış durumda işini yapıyor. milli takıma alınmadığı zaman bile fazla konuşmadı.

    istim üzerindesin ve kendine çeki düzen vermelisin. konuşmalarına çok özen göstermelisin. kendini sorumluluk sahibi olarak görüp her olayla ilgili görüş beyan etme ihtiyacı hissediyorsun kendinde ama bu kadar sorumluluğun altına girmemeni tavsiye ediyorum.

    buradan sana birşey daha söylemek istiyorum. arkadaşların hangi takımlı olursa olsun ister fenerli olsun, ister beşiktaşlı olsunlar onlarla arana sırf galatasaraylı değiller diye mesafe koyma. bu dünyada dostluk önemlidir. galatasaray sevgisi de önemlidir ama bu ikisinin arasındaki ince çizgiyi koruyacağına eminim. bu arada acun ve rıdvan'dan haz etmem ama sen onları dost biliyorsan buradan benim sana söyleyecek sözüm olmaz. bu senin bileceğin bir iştir. aynı şekilde kimse bana çok fanatik fenerli kankama laf söylemeyeceği gibi. laf söyletmem çünkü o benim çocukluktan beri kankamdır. o başka galatasaray başkadır. ben o ince çizgiyi hep korudum. sen de koru.

    milli takım maçında görüşmek üzere. umarım bu kadar süre ayrı kalırız. bu ayrılık iyi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın